Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Saša Lendero je po večletni pavzi presenetila z novo poletno skladbo DAJ TEKILO. Tej prilaga tudi spremljevalni videospot, v katerem lahko vidimo mnogo znanih obrazov.

sasa lendero3

Sopranosi nadaljujejo praznovanje z izidom nove skladbe SREČNA, za katero pravijo, da je vsekakor najbolj ženska na njihovem repertoarju.

sopranos3

Jan Plestenjak v jesen vstopa z že svojo tretjo skladbo tega leta 'DELAM SE, DELAM SE', ki ima zanj prav poseben pomen. Tej prilaga tudi videospot, v katerem nam tokrat razkrije svoje najbolj priljubljene kotičke domačega Strunjana.

jan plestenjak

Skupina Tequila je znova dokazala, da ji energije in idej ne primanjkuje. Po poletni uspešnici RELAX na radijske postaje že pošilja novo udarno skladbo KARAMELA, v kateri jim družbo dela Jutra Zorc.

skupina tequila

Vili Resnik, legenda slovenske pop glasbe, bo tokrat poskrbel za pravo dozo romantike.

vili resnik

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ywbrxhuk Pomagajte nam preprečiti SPAM!