Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Ansambel Utrip je posnel začarano skladbo za zimski čas, ki govori o hišici, ki jo je obkrožil sneg, v njej pa se znajde zaljubljen par. Nekateri so to zgodbo že doživeli, drugi bi jo nekega dne radi.

ansambel utrip1

❄️ ANSAMBEL UTRIP - ZASNEŽENA HIŠICA ❄️
Avtor glasbe: Nejc Tratnjek, Martin Juhart
Avtor besedila: Matej Trstenjak
Avtor aranžmaja: Nejc Tratnjek

"Letos poleti je javnosti bila predstavljena skladba Hišica ob morju, ki jo je izdal ansambel Upanje, sedaj pa ansambel Utrip nadaljuje to zgodbo skozi pesem Zasnežena hišica," z dobro voljo pove avtor besedila Matej Trstenjak.

Avtor glasbe: Nejc Tratnjek, Martin Juhart
Avtor besedila: Matej Trstenjak
Avtor aranžmaja: Nejc Tratnjek
Glasbeni studio: Old house production
Producent, mix: Nejc Tratnjek

Ansambel Utrip so petčlanska glasbena skupina fantov starih od 17 do 23 let in prihajajo s Frankolovega pri Vojniku. Poleg glasbe jih povezujejo tudi prijetni pohodi v naravi, igranje košarke, večkrat pa se usedejo za volan in ogledajo kakšno slovensko znamenitost.
Ansambel sestavljajo harmonikar in tenorist Jernej Jošt, basist in tretji glas Rok Jošt, kitarist Nejc Korošec in pevca Peter Gradič ter Gregor Oblonšek, slednji pa na nastopih poskrbi tudi za smeh in prijetno vzdušje.
Že od njihovih prvih vaj si prizadevajo, da jih poslušalci prepoznajo po izvajanju narodno zabavne glasbe s tri- in štiriglasnim petjem.
 
V njihovem programu so skladbe Lojzeta Slaka, ansamblov bratov Poljanšek, Franca Miheliča, bratov iz Oplotnice, Modrijanov itd. Radi izvajajo tudi ljudske skladbe, brez spremljave glasbil – A cappella.
Do sedaj so nastopili že na različnih dogodkih, kjer so navdušili tudi z modernimi zabavnimi skladbami.
 
V prihodnje želijo svojo dejavnost dopolniti s poskočnimi, ljubezenskimi in domoljubnimi pesmimi.

 

Glasbo slišite na radiu Slovenc-KLIKNI ME
POJASNILO!!! Ne odgovarjamo glede vsebine prispevka, mi le povzemamo in objavljamo novice, ki so nam posredovane in dostopne!!!

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje snsxrumh Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc