Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Društvo Iskreni mopedisti je nastalo leta 2018 z namenom druženja ljubiteljev starodobnikov. Trenutno je v društvu preko 100 članov in pohvalimo se lahko z vsakoletnim lastnim dogodkom "Srečanje mopedistov v občini Škocjan". Ker sta 2 člana mopedistov tudi člana ansambla Mladi godci, se je porodila zamisel, da bi društvo imelo svojo himno.

mladi godci november22

Več o društvu najdete na:
https://www.facebook.com/profile.php?...

VIDEOSPOT: Nejc Pisanski
Melodija: Igor Osredkar
Besedilo: David Hočevar, Marjeta Mlakar, Igor Osredkar
Aranžma: Igor Osredkar, Tomy Farkaš
Posneto v: studio Osredkar
Mix, mastering: Igor Osredkar

https://www.facebook.com/profile.php?...

Mladi godci smo:
Igor Osredkar: kitara, 1. tenor
Miha Kogovšek: 2. tenor
Igor Jurečič: Harmonika, 1.bas
Tomy Farkaš: kontrabas, bariton, 2. bas

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje whdegkyl Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc