Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

NOVA SKLADBA Z NOVIM ČLANOM-Ansambel Valovi se po krajšem snemalnem premoru vračajo z novo polko, videospotom in novim članom. Tokrat predstavljajo priredbo pesmi Fantov z vseh vetrov Na zdravje, muzikant.

valovi1

Po odhodu bas vokalista Janija, so Valovi pričeli z iskanjem novega člana in ga tudi našli. Gre za Aljaža Čerenaka, doma iz Dobrne. Poleg dobrih glasovnih  sposobnosti ima tudi žilico za organiziranje dogodkov in idej pri snemanjih spota.

Aljaž je povedal: Snemanje spota je bilo zame nekaj posebnega, ker je bilo prvič. Zelo sem vesel, da so me fantje dobro sprejeli in tudi pustili, da jim izdam svoje ideje o snemanju. Tukaj se počutim odlično in komaj že čakam nove projekte.

Člani ansambla dodajajo: Ob snemanju spota smo izredno uživali, se veliko presmejali, kar je vidno tudi na posnetkih. Seveda pa videospot pomeni bore malo, če ga, tako kot pesem, ne sprejme publika. Mi smo svoje naredili, sedaj pa čakamo kako se bodo odzvali poslušalci. 

Videospot je posnel Jan Vaukman-Vauks, ki je znan tudi po svoji dobri volji in po tem, da z njim snemanje spota nikoli ni niti malo dolgočasno.

Glasbeni izdelek so posneli v studiu Old House Production.

Ansambel Valovi deluje od leta 2017 in prihaja iz Dobrne. Izvajajo narodno in narodno-zabavno glasbo. Člani so: Blaž Verboten, Nejc Javornik, Rok Gajšek, Matija Miheljak in Aljaž Čerenak. Videvali smo jih že v televizijskih oddajah, na festivalskih odrih, poslušali po raznih radijskih frekvencah, ter plesali pod odrom na njihovih špilih. V preteklosti pa so že posneli nekaj lastnih skladb in priredb: Veselička, Tetka povejte, Tja v gore grem, V najinih srcih sonce sije, Ljubica, Čas, Vračam se domov, Jelen z imenom Rudi itd.

------------------------------------------------------------------------------------------------

DODATNA VSEBINA ZA MEDIJE:
Avtor glasbe: Franc Kramer
Avtor besedila: Fran Pupis
Aranžma: Ansambel Valovi
Glasbeni studio: Old House Production
Producent, mix: Denis Pozderec, Nejc Tratnjek
Video produkcija: Jan Vaukman- Vauks

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ibpmtrpv Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc