Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi ANKETO, na kateri lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...     Na radiu se sliši mešana glasba...     DONACIJE - Za normalno obratovanje našega radia potrebujemo denarna sredstva, zato vas vljudno prosimo za vaše donacije. Višina doniranega zneska je povsem po vaši izbiri. Sredstva lahko nakažete na PAYPAL... Vsem se že vnaprej najlepše zahvaljujemo! Uredništvo radia Radio Sloven'c

Tako kot lansko, je tudi letošnje leto bilo za ansambel Andreja Bajuka zelo delovno, saj so se člani ansambla, ki ga zraven vodje Andreja Bajuka sestavljajo še Ingrid Kralj, Jože Muc in Simon Bajuk in poleg rednih nastopov po Sloveniji predstavili še na dveh festivalih (na Oplotniškem s skladbo Na Blejski otok in na Ptujskem s polko Verjamem v ljubezen). 

ansambel andreja bajuka1

Ansambel za naslednje leto pripravlja izid nove CD-zgoščenke in nepozabni koncert.

Pin It

Naročite se na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje rtzvrfgp Pomagajte nam preprečiti SPAM!
    

Vse pravice pridržane. Uredništvo Radia Slovenc NE odgovarja glede vsebine prispevkov, saj mi le povzemamo in objavljamo novice necenzurirano, ki so nam posredovane in dostopne!!!

©Radio Slovenc