Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Skupina Chicas, energična slovenska ženska narodnozabavna skupina, je v preteklem vikendu navdušila hrvaško publiko v hrvaški verziji Talentov! S svojim nastopom so dvorano dobesedno izrelile na noge in prejel 4x DA za napredovanje.

chicas aplavzzate thumb

Pet energičnih Slovenk, pod imenom Chicas, so preteklo nedeljo navdušile hrvaško občinstvo in žirante v najbolj gledani hrvaški oddaji – hrvaški verziji Supertalentov.
Publiko v dvorani je ob nastopu deklet dobesedno izstrelilo na noge, hkrati pa tudi žirija ni ostala ravnodušna. Podelila jih je štirikrat DA, tako da so se dekleta uvrstile v naslednji krog tekmovanja. Žirantka Maja Šuput jim je celo predlagala, da bi se jim pridružila na odru, ker so prav tako kot ona, polne energije in vedno pripravljene za žur. Dekleta so ob nastopu povedala: «Noro smo vesele, da smo doživele tak izjemen odziv publike, česar nismo niti v sanjah pričakovale. Čisto vsak od žirantov nam je dal svoj DA! Naše misli so že usmerjene proti polfinalu, kjer se bomo potrudile, da bomo še bolj navdušile. Imamo že kar nekaj idej kako bomo speljale nastop. » V prvem krogu so dekleta sicer izvedle miks uspešnic Doris Dragović in skupine Magazin, seveda podkrepljen z zvokom frajtonarice.

chicas1

Maša, Jasmina, Tina, Hermina in Lucija so drugače pred kratkim predstavile novo pesem z naslovom Aplavz za te, s katero so nastopile na preteklem festivalu Slovenska polka in valček. Avtorici skladbe sta Maša Uranjek in Jasmina Šmarčan, priljubljeni glasbenici, ki že dolgo časa krojita slovensko narodno-zabavno žensko glasbeno sceno. Pesem bi lahko bila ‘’himna’’ vseh žensk, ki so se pustile ujeti na prevare in laži, a so na koncu zaradi svoje volje in energije obrnile situacijo sebi v prid. Dekleta so prepričane, da se bo marsikdo našel v njej. Za njo so v okolici Mariboru posnele tudi videospot, kateri pokaže njihovo zapeljivo energijo, samozavest in energičnost.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje nyetdarc Pomagajte nam preprečiti SPAM!