Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Skupina Lenarti je v letošnjem letu izdala avtorsko polko A BI TI Z MANO ŠLA, zdaj pa predstavljajo priredbo, veliko uspešnico Dejana Vunjaka Tina, daj umakni telefon.

lenarti november22

Dejan je bil tudi sam takoj za to, da se ta pesem predstavi v narodnozabavni različici. Lenarti, ki so še zelo mladi, pa uživajo ob igranju živahnih pesmi, tako da tokrat priredba, na kakšno romantično pesem pa bo potrebno še malo počakati.
In kako preživljajo dneve mladi iz skupine Lenarti? Prva dva Luka in Nika študirata na glasbenem faksu v Mariboru, Blaž pa uživa v tretjem letniku gimnazije in se že pripravlja na polnoletnost in s tem zanimive dogodivščine. Pravijo, da se javijo kmalu z naslednjo avtorsko pesmijo. Pesem Tina, daj ugasni telefon je avtorsko delo Anžeta Zavrla, Dejana Vunjaka in Dušana Zoreta po glasbeni plati, besedilopisec pa je znani glasbeni maček Aleksander Jež. Video je nastal na šaljiv način in prikazuje zdaj že odrasle Lenarte s telefoni. Avdio in video produkcija je nastala v domači produkciji, snemanje je delo vseh, vsa montaža in končna podoba pa je delo Luke Lenarta.

Skupina LENARTI

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje nzfbjowo Pomagajte nam preprečiti SPAM!